Hotel Pension van Ewijcksluis

Heerlijke rustige ligging in het polderlandschap met terras aan het water. Mogelijkheid voor lunch en/of diner. Verkoop van vers gerookte paling

Contactgegevens

Hotel Pension van Ewijcksluis
van Ewijckspad 1
1761 JN van Ewijcksluis / Anna-Paulowna
Telefoon: 0223-721500
Website: www.ewijcksluis.nl

Voorzieningen


Over de accommodatie
  • Kunt u het zich nóg idyllischer voorstellen? Ontbijten op slechts enkele meters afstand van het water met een adembenemend uitzicht! En als de watertemperatuur u aanstaat behoort ook een sportieve duik en een baantje zwemmen tot de mogelijkheden.
  • Hotel Pension 'van Ewijcksluis' bevindt zich in één van de mooiste streken van ons land in de kop van Noord-Holland, in het noorden van de Anna Paulownapolder. Aan uw linkerhand de Waddenzee en aan uw rechter het Amstelmeer. Een waar paradijs voor wandelaars, fietsers en levensgenieters. Kortom iedereen die houdt van rust, ruimte en heerlijk genieten.
  • Naast een prachtige omgeving, een terras met uitzicht, comfortabele bedden en een heerlijke keuken, treft u ook een luxueuze sauna aan. Afkoelen kan eenvoudig door een heerlijk frisse duik in het 'Lage Oude Veer' op slechts drie meter loop(spring)afstand!. Na uw verblijf gaat u dus herboren weer naar huis.
  • Wilt u graag uw huisdier(en) meenemen? Ook dit is mogelijk (graag in overleg).

Halen/brengen

Wij halen u graag op van de route!


Routes rondom Hotel Pension van EwijcksluisTot ziens bij Hotel Pension van Ewijcksluis

Bent u benieuwd naar wandelroutes rondom Hotel Pension van Ewijcksluis? Kijk dan ook eens op Wandelenovernachten.nl