Weideblik

Weideblik bestaat uit een natuurcamping met 25 plaatsen. Twee sfeervolle huisjes voor vakantie en bed and braekfast. Gelegen in het Nationaalpark de Loonse en Drunnese duinen. Diversiteit aan fiets en wandelroutes. Aan alle gemakken is gedacht. Nabij Pelgrimspad.Contactgegevens

Weideblik
Oudebosschebaan 35
5268 KS Helvoirt
Telefoon: 0411-641880
Website: www.weideblik.nl

Voorzieningen
 2  120 m2  6


Over de accommodatie
Op camping weideblik kampeer je op een charmant ruim aangelegd kampeerterrein. Dit terrein biedt uitzicht op het nationaal park de Loonse en Drunens duinen. Er is een stijlvol en kraakhelder toiletgebouw, fietsenstalling, houten tuinvlondertjes voor in de voortent, grote overzichtelijke speeltuin voor de kleintjes, watertappunt per plaats, Tv-aansluiting en WIFI, wasmachine, droger: noem het maar op.

Ook zijn er 2 sfeervolle luxe vakantie huisjes. Met een mooi uitzicht op de natuur. Te huur als vakantie huis maar ook met de mogelijkheid voor bed en breakfast.

Verder kun je heerlijk fietsen en wandelen in de Loonse- en Drunense Duinen, want je zit meteen op de bekende knooppuntenroutes. Heel centraal gelegen: precies tussen Tilburg en Den Bosch en de Efteling en de Beekse Bergen zijn om de hoek.

U bent van harte welkom!
Halen/brengen

Wij halen u graag op van de route!


Routes rondom WeideblikTot ziens bij Weideblik