Bed and Breakfast Hattem

Onze kleine Bed and Breakfast is ideaal gelegen tussen de prachtige fiets- en wandelroutes van de Veluwe. Op slechts 4 minuten lopen van de historische binnenstad van Hattem. Met onder andere het Anton Pieck museum, het Voerman museum en Nederlandse Broodmuseum. En met gezellige terrassen en restaurantjes en unieke winkeltjes. Bovendien loopt u vanuit onze B&B in 5 minuten naar de bossen van het Landgoed de Molencaten, het beginpunt van de vele fiets- en wandelroutes van de Veluwe

Contactgegevens

Bed and Breakfast Hattem
Spoorstraat 20
8051 MZ Hattem
Telefoon: +31630107680
Website: www.bedandbreakfasthattem.nl

Voorzieningen


Over de accommodatie
  • Hattem ligt op slechts 5 kilometer van een van de mooiste kleine steden van Europa, Zwolle. Hanzestad Zwolle biedt voor elk wat wils. Een ruim winkelaanbod, een historische binnenstad met onder andere de Peperbus, de Sassenpoort, Museum de Fundatie, de mooiste boekhandel van Nederland, Waanders in de Broeren. Te veel om allemaal op te noemen.
    Zwolle is vanaf Hattem prima bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets of auto.
  • Uw kamer beschikt over een tweepersoonsbed met aparte matrassen. Verder heeft de kamer een eigen badkamer met douche en toilet, een aparte zithoek en een ontbijttafel. wij serveren 's morgens een uitgebreid ontbijt met veel streekproducten.
    U heeft de beschikking over een Nespresso koffieautomaat, een waterkoker, mini koelkastje, televisie en gratis WiFi. Ook kunt u gebruik maken van het heerlijke zithoekje in de tuin.

    Er zijn twee fietsen die u gratis kunt gebruiken. Komt u met uw eigen fietsen, dan kunt u die veilig stallen in ons afsluitbare fietsenhok

Halen/brengen

Wij halen u graag op van de route!


Routes rondom Bed and Breakfast HattemTot ziens bij Bed and Breakfast Hattem

Bent u benieuwd naar wandelroutes rondom Bed and Breakfast Hattem? Kijk dan ook eens op Wandelenovernachten.nl