B&B De Kleihorst

In B&B De Kleih orst, is sfeer en persoonlijke benadering kenmerkend. In de kleurrijke kop van Noord Holland, vind u in de Anna Paulowna polder een inspirerend onderkomen. De Kleihorst is de naam van deze overnachtingplaats gevestigd in een typische Noord-Hollandse stolp boerderij. Aan de LAW route en fietsknooppunt route vinden wandelaars, fietsers en rustzoekers hier een goede pleisterplaats. Deze oase van rust en ruimte is al jarenlang het kunstzinnige domein van keramiste en gastvrouw Ank van der Horst.

Contactgegevens

B&B De Kleihorst
Veerweg 7
1761 JM Anna Paulowna
Telefoon: 0223-532456 / 06-44794157
Website: acvanderhorst.nl/bb-de-kleih-orst/

Voorzieningen


Bloemendagen Anna Paulowna Breezand 29 april t/m 3 mei 2017

Wandelen of fietsen in het kleurrijkste stukje Noord Holland, bezoek de bloemdagen Anna Paulowna

Arrangement inclusief

De Bloemendagen is een jaarlijks terugkerend evenement. Door heel Anna Paulowna en Breezand staan ruim honderd mozaïeken. Dit zijn schilderijen gemaakt op tempex. Hierop worden hyacintennagels geprikt met spelden. Op elke vierkante meter gaan wel 10.000 bloemetjes. Zowel jong als oud maken de mozaïeken. Het zijn echte kunststukken. De mozaïeken staan in de tuinen van de makers en zijn tijdens de Bloemendagen voor iedereen te bewonderen. Met een deelnemerslijst en plattegrond kunt u uw eigen route bepalen en op de fiets of met de auto langs alle mozaïeken rijden. Arrangement: 3x Overnachten Fietsen of wandelen, genieten van de schitterende bollenvelden en mozaïeken. En ’s avonds lekker uit eten bij het beste Polderse restaurant La Premiere. Data: 28 april t/m 1 mei of 2 mei t/m 5 mei € 295,- voor 2 personen.

Prijs vanaf:

€ 295,00

Geldigheid

29 april t/m 3 meiDen Helder op z'n mooist

Kunst kijken en de schoonheid van Den Helder ontdekken

Arrangement inclusief

Den Helder is het eindpunt van de spoorlijn, de veerhaven naar Texel. Maar de stad heeft veel meer... verborgen schatten van het verblijf van Napoleon. De forteficaties, de Napoleon-wandelroute, bos en strand en duingebied de Donkere Duinen. De prachtige Maharadja Hindoe tempel. Het eigenzinnige museum van Rob Scholten en het prachtige Nollen gebied met kunst van Rudi van de Wint. De oude Rijkswerf met nog veel meer bezienswaardigheden. Kunstenares Ank van der Horst, helpt u op weg met haar enthousiaste uitleg en route tips. Arrangement: 3 x overnachten, 2 x Museum, Napoleonroute, wandeling door stiltegebied Hoenderdaell. Heerlijk dineren bij Restaurant La Premiere.

Prijs vanaf:

€ 335,00

Geldigheid

vanaf 1 april tot 1 oktober


Over de accommodatie
  • Eventueel extra kamer en bed beschikbaar voor derde gast. Sauna gebruik om stramme spieren te verwennen. Fietsen gratis opladen en binnen stallen. Eventueel mee eten op verzoek mogelijk
  • Eventueel te boeken voor een Kunst of ander arrangement; zie website: www.acvanderhorst.nl
  • Kustpad LAW 5-2 en 3 en Noordzee LAW route en Waddenwandelnet komen langs de B&B

Halen/brengen

Wij halen u graag op van de route!


Routes rondom B&B De KleihorstTot ziens bij B&B De Kleihorst

Bent u benieuwd naar wandelroutes rondom B&B De Kleihorst? Kijk dan ook eens op Wandelenovernachten.nl