Slapen in de Molen

Slapen in een echte molen, onze molen is nog volledig operationeel en als de molenaar aanwezig is, is het mogelijk om de molen helemaal tot in de top te bezichtigen en alles te leren over onze stoere korenmolen. Jullie slapen in de oude woonvertrekken van de molenaar (uiteraard voorzien met alle luxe van nu). Met jullie overnachting helpen jullie de stichting om de molens in stand te houden en te laten draaien.

Contact

Slapen in de Molen
Vlietskade 1004
4241 WB Arkel
Telefoon: 0647683926
Website: www.slapenindemolen.nl

Voorzieningen


Over de accommodatie

Slapen in één van de meest markante werktuigen uit de Alblasserwaard? Ontdek hoe het is om in een molen te overnachten, beklim de molen met de molenaar en leer over de rijke geschiedenis van onze molen.

De Jan van Arkel is een korenmolen die al sinds 1852 draait in het kleine dorpje Arkel. De Molen kijkt mooi uit op het Merwedekanaal waar boten voorbij varen. Onder de omloop van de molen zijn de hotelkamers gevestigd. Iedere kamer is anders en alle ruimtes zijn met aandacht voor detail ingericht.

Verveel je geen moment tijdens je verblijf bij ons in de Jan van Arkel. De verrassend veelzijdige omgeving van onze molen in de oer-Hollandse Alblasserwaard biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit. Zoals het oude vestingstadje Gorinchem met de mooie vestingwal, de weidse polders van de Alblasserwaard, De Vestingdriehoek, Slot Loevestein en de Biesbosch.


Routes rondom Slapen in de Molen


Link naar nabijgelegen routes inclusief afstand tot accommodatie

Tot ziens bij Slapen in de Molen